Vegan Food Tour Antwerpen

Wat is een Vegan Food Tour?

Een Vegan Food Tour is een gegidste culinaire wandeling in Antwerpen. Met een kleine groep deelnemers gids ik jou langs 5 à 7 verschillende vegan(-friendly) plekken waar je overal iets te eten krijgt. Samen vormt dat een heerlijke maaltijd met veel verschillende smaken en kleuren. Een gangendiner met verschillende keukens als het ware.

De Classic Vegan Food Tour is een introductie in vegan food, waarbij je verschillende keukens proeft, zowel zoete als hartige gerechtjes. Daarnaast krijg je veel informatie over minder gekende ingrediënten en hoe je ze zelf ook in jouw keuken kan implementeren. Als auteur van het kookboek Vegan Klassiekers ken ik als gids dus ook zelf veel van koken en de chemie van ingrediënten.

Tijdens een Asian Streetfood Tour bezoek je een Aziatische supermarkt waar je alle bijzondere vegan ingrediënten ontdekt, waarna we vertrekken op tour langs verschillende Aziatische keukens met hapjes van topkwaliteit. Tijdens deze tour vertel ik je meer over deze bijzondere keukens en het ontstaan van bepaalde gerechten.

Ook zijn er wisselende limited editions, zoals een Christmas Special, Travel Tours …
Privétours & teambuildings op maat zijn mogelijk. Stuur een mailtje naar nom.eat@outlook.com en dan bespreken we samen de opties.

We wandelen samen door de mooiste (verborgen) straatjes, eten verschillende gerechtjes en jij gaat naar huis met enorm veel info en tips over vegan eten en een overzicht van alle vegan hotspots in Antwerpen.

Alle info en reservaties: www.veganfoodtourantwerp.com.

Alle updates en sfeerfoto’s kan je volgen via social media, op Instagram of Facebook.

*Heel veel dank aan Lies Praet Photography voor onderstaande foto’s!*

Food tour-005

Reviews Vegan Food Tour Antwerpen