Update + unieke korting

Hey lieve trouwe lezer,

Ik merk dat deze blog nog steeds veel bezocht wordt, wat hartverwarmend is!

Sinds januari 2022 post ik hier namelijk geen nieuwe berichten meer en ben ik overgeschakeld naar een andere website, waarop ook mijn blog te vinden is: www.nom-eat.be.

Nom-eat.be is een allesoverkoepelende website waarop je al mijn goeie recepten kan terugvinden (hier zo), maar ook mijn volledige aanbod: Vegan Food Tours, (Online) kookcursussen, e-books… Ga gerust eens een kijkje nemen in de shop. Dit is dus echt een platform waarop ik mijn liefde voor lekker vegan koken met je deel.

Ik heb het hier eigenlijk misschien ook nog niet gedeeld en ga er misschien te veel van uit dat iedereen mij wel volgt op sociale media of is ingeschreven op mijn nieuwsbrief (indien niet, je kan dat hier doen)… Maar… eind mei 2021 stopte ik bij mijn vaste job om te springen. Ik deed mijn job (administratie & communicatie) eigenlijk echt niet meer graag en ik wilde gaan voor mijn grote passie: veggie & vegan food.

Zo startte ik in juni 2021 met werken als chef bij CIRCUS restaurant en voor de rest werk ik dus als ondernemer om alle zotte ideeën in mijn hoofd te kunnen uitwerken. EN I LOVE IT!

De Vegan Food Tours draaien volle bak en ik krijg heel veel enthousiaste reacties & heel veel terugkerende klanten (supermooi compliment!) De tickets voor dit najaar zijn al enkele weken voor 70% uitverkocht. Tickets boeken kan hier. De Vegan Food Tour won al 2 jaar op rij (2021 en 2022) de Sustainable Family Award voor beste duurzame activiteit <3!

Daarnaast doen intussen al 36 mensen mee aan mijn grootste online kookcursus: Back to Basics. In deze gloednieuwe cursus neem ik jou Back to Basics en ga ik je alle basistechnieken in de vegan keuken aanleren zodat nadien zelf creatiever aan de slag te gaan in de keuken. Ook over deze cursus kreeg ik de allermooiste reviews van de cursisten. Lees zeker even verder voor een zotte korting hiervoor ;)!

En om nog mooier terug te blikken op 2022 (nu al ja :D) won ons kookboek Vegan Klassiekers de Belgian Vegan Award 2021 voor beste kookboek. HOE CRAZY IS DAT! Jij stemde misschien wel mee? Alleszins enorm bedankt voor de support!

Ik blik dus nu alvast terug op een heel mooi jaar ennnn ik heb een cadeautje voor jou!

Omdat deze blog eigenlijk niet meer actief is, en ik merk dat er toch nog enkele trouwe lezers zijn, wil ik die belonen met een uitzonderlijke korting!🤫 Ik ga dit nergens anders delen dan hier (dus het niet om meer volgers te krijgen op Instagram of om meer inschrijvers te krijgen op mijn nieuwsbrief of zo). Nee, het is echt enkel om jou te bedanken!

En die korting isssss… 🥁🥁🥁

Momenteel zijn de inschrijvingen terug open voor ronde 2 van mijn online cursus Back to Basics. Alle info daarover lees je hier. Maar dit is énkel zo voor mensen die zich op de wachtlijst hebben gezet. Ennnn zij worden ook beloond door een korting van €50 en bonussen ter waarde van €103,40. Ennnn dat krijg jij van mij dus ook. Zonder dat je op de wachtlijst staat! ZOT HE!
Via deze link kan je je nu inschrijven aan dit kortingstarief en krijg je automatisch alle bonussen.
Maak van deze herfst/winter dus een vruchtbare leerperiode en leer duurzamer en lekkerder en creatiever plantaardig koken van A tot Z!


Niet overtuigd van de cursus? Lees de reviews van de cursisten van ronde 1 dan zeker eens hier (scroll een beetje naar onder).

P.S., vertel het niet voort, dit is énkel voor jou en de wachtlijst mensen🤫.

In elk geval zie ik jou dus heeeel graag terug op de nieuwe blog, waarop je al mijn beste receptjes die je op deze (oude) blog vindt ook al kan vinden.


Heel veel liefs en dank je voor het lezen!
Lisa

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s