Nieuw: BE O Markt // betaalbaar bio en verpakkingsvrij winkelen in Berchem

Ik ben zo zo blij!

Verpakkingsvrij winkelen in Antwerpen

Al eerder schreef ik een blogbericht over verpakkingsvrij winkelen. Daarin had ik het erover dat een verpakkingsvrije winkel niet altijd in de buurt is. Ik ging er dan ook slechts af en toe langs om een hele lading droge voeding te kopen, maar mijn groentjes bleef ik wel kopen in de supermarkt dichtbij. Onnodig verpakt…

Maar de vraag naar duurzame initiatieven stijgt (YES!) & I’m a lucky girl, want vandaag (10/1/2019) kwam daar verandering in. Op 5 minuutjes stappen van waar ik woon opende een BE O markt. Ik was al in de vestiging in Gent geweest en vond het een heel aangename winkel, dus ik was enorm benieuwd.

Enorm rustgevend winkelen!

Eerste impressie? Zo aangenaam winkelen. Het is een overzichtelijke en vooral ‘lege’ winkel. Geen reclame, geen grote borden, banners, flashlights. Gewoon pure producten. Als je binnenkomt weet je bijna meteen waar je ongeveer moet zijn voor welke producten. Echt rustgevend. Daarnaast oogt het ook enorm mooi. Het is een grote winkel, met een groot aanbod aan verse groenten en fruit, maar ook verpakkingsvrije pasta’s, noten, gedroogde vruchten, kruiden, koffie, vers desembrood…  Je kan je eigen zakjes en potjes meenemen (en op voorhand laten wegen) of papieren zakjes in de winkel nemen. Daarnaast is er ook een verstoog en een groot schap met verpakte producten, zoals sappen, passata al pomodoro, olie, sojasaus etc.

Betaalbaar biologisch winkelen in Antwerpen

BE O profileert zich als betaalbaar bio en dat kan ik alleen maar beamen. Het is echt géén dure ontoegankelijke winkel, wat het alleen maar beter maakt. Duurzaam moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Kortom, ik ben fan!
Neem hier alvast een kijkje in de winkel:

dsc_0159dsc_0160dsc_0161dsc_0164dsc_0166dsc_0168dsc_0171dsc_0173dsc_0174dsc_0176dsc_0178dsc_0182dsc_0183dsc_0184
BE O Antwerpen, Lange Leemstraat 252, 2018 Antwerpen

Ben jij al eens gaan piepen bij BE O?

Veel plezier!

x

Lisa


Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomeatblog en dan kan ik mee volgen.

Liefs, Lisa!

Lees ook:

16 makkelijke manieren om minder afval te produceren // eco tips

15 x verpakkingsvrije winkels in België // in jouw buurt

8 duurzame (kerst)cadeaus 🎄

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s