Mijn recept in de krant

De Zondag, de krant die je iedere zondag gratis bij je bakker vindt, heeft een culinaire rubriek ‘Zondagse Kost‘ waarin ze telkens een andere lezer hun favoriete zondagse kost laten delen.

Via Instagram werd ik gecontacteerd door Amylia van Cookameal. Zij selecteert, test en fotografeert de recepten voor Zondagse Kost. Superleuk, dus ik stuurde meteen mijn receptje voor vegan ramen in. Op zondag 29 juli 2018 verscheen het in de krant. Toch wel heel fijn! 🙂

Eerst vond ik het jammer dat mijn blog niet vermeld werd, want dat had natuurlijk wel fijn geweest om daaruit extra lezers te krijgen. Maar het is echt een rubriek om de lezer in de kijker te zetten, geen blogs of websites.

Dikke merci aan Amylia en aan mijn enthousiaste vrienden en familie, die meteen naar de bakker snelden en sommigen zelfs hun lokale Delhaize dezelfde dag gingen leegroven.

Foto van Lander (thanks broooo <3).

Het originele recept met mijn foto’s vind je hier.

DSC_1037

DSC_1036

Liefs
Lisa

Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomliving.blog en dan kan ik mee volgen.

Meer lezen?

Vegan ramen // Japanese streetfood

Vegan hardgekookt ei // nét echt

Vegan eten is zo saai

Advertentie

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s