Op zaterdag 5 mei was het zover, een kwarteeuw al… 25 kaarsjes. Mijn verjaardag vierde ik dit jaar heel fijn, met leuke slingers (dank u, liefje!), fijne mensen en lekker eten.
De avond voor mijn verjaardag kookte ik vegan voor een deel van mijn vrienden: eiersla, vegan feta wraps, pizza bianca met truffelroom, vegan cheese, rabarber-kokoscake (mijn favoriet) … YUMMM!
Op mijn verjaardag zelf ging ik ’s ochtends met enkele vrienden vegan brunchen bij Récollets. Jongens jongens, dat was goed! Ik dronk iced vegan mocha (koude koffie met havermelk, ijs en chocoladesaus, daaaaamn!) en at vegan verloren brood met fruit. We deelden ook nog homemade vegan kaaskroketjes en een schotel snacks (bitterballen, loempia’s, chicken nuggets). En dat allemaal op een zonnig terraske, kon niet beter! ❤
En ’s avonds ging ik dan nog naar Trixie Whitley kijken in de Botanique met 2 toppertjes. Heerlijk!
Dank jullie vriendjes (en food for being awesome en zonnetje for being there shining).
XXX
Wil je meer tips over vegan eten en fairtrade fashion? Volg me op Instagram en Facebook voor updates over nieuwe blogposts. Maak je een van mijn recepten? Ik ben superbenieuwd wat je ervan vond, tag me op Instagram met @nom.eat en op Facebook met @nomliving.blog en dan kan ik mee volgen.